Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/dnk-zagreb.hr/public_html/wp-content/themes/11/include/gdlr-admin-option.php on line 10
DNK – Doktorski nogometni klub » Humanitarna utakmica za poplavljene u Slavoniji
PONOSNI SPONZORI
Poliklinika Ribnjak

Humanitarna utakmica za poplavljene u Slavoniji

Humanitarna utakmica za poplavljene u Slavoniji

Humanitarna utakmica za poplavljene u Slavoniji

Poziv da se priključi akciji i izvede početni udarac na utakmici upućen je zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću (na fotografiji)

Cjelokupan prihod s humanitarne utakmice, u kojoj će u nedjelju vještine odmjeriti malonogometaši momčadi “Ugledni liječnici” i “Zvijezde”, bit će namijenjen opremanju stambenih objekata najugroženijih obitelji stradalih u nedavnim poplavama u Slavoniji.

“Nogometna utakmica odigrat će se u nedjelju, 28. rujna na zagrebačkoj Opatovini i njom bi završila trodnevna kulturno-sportska manifestacija koju pod nazivom ‘Cvelferija u srcu, Slavonija u duši’ zajednički organiziraju Doktorski nogometni klub Zagreb i Zadruga ‘Druga prilika'”, rekao je predsjednik DNK Zagreb dr. Milan Milošević.

Objasnio je da Cvelferija obuhvaća područje devet sela županjskog kraja Vrbanja, Soljani, Strošinci, Drenovci, Đurići, Račinovci, Gunja, Rajevo Selo i Posavski Podgajci koji su bili najviše ugroženi poplavama u svibnju.

Po riječima dr. Miloševića prvi dio ove akcije održan je 20. i 21. rujna i na njoj je prikupljen određen iznos sredstava kojem će se pridodati sredstva s humanitarne utakmice koja će onda biti upućena najpotrebitijim obiteljima u Slavoniji. Poziv da se priključi akciji i izvede početni udarac na utakmici upućen je zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću.

Ostavite komentar